Ne bojkotiram jer imaju odlicne proizvode kojih bi se tesko odreklaali moram nesto rec i znam da cete me napas sa svih strana...ali kad sam bila trudna savjetovali su mi da "za svaki slucaj" kupim ad...kad sam isla birat izmedu 100 vrsta izabrala sam bas njihov a znate zasto? zato sta preko pola kutije pise tekst o vaznosti dojenja i majcinog mlijeka kao najboljeg najzdravijeg...i to je stvarno tekst od pola kutije dok na svim drugim proizvodacima pise rijec dvije i to je to..zato sam i uzela bas njihov nekako su mi bili simpaticniji
![]()

ali moram nesto rec i znam da cete me napas sa svih strana...ali kad sam bila trudna savjetovali su mi da "za svaki slucaj" kupim ad...kad sam isla birat izmedu 100 vrsta izabrala sam bas njihov a znate zasto? zato sta preko pola kutije pise tekst o vaznosti dojenja i majcinog mlijeka kao najboljeg najzdravijeg...i to je stvarno tekst od pola kutije dok na svim drugim proizvodacima pise rijec dvije i to je to..zato sam i uzela bas njihov nekako su mi bili simpaticniji
Odgovori s citatom